Bucurați-vă de trastemente wellness supreme în spa-urile slovene

Slovenia este o țară mică, dar compensează cu numeroasele sale resurse naturale uluitoare. Una dintre acestea nu este alta decât apa termală. Nici măcar nu ar fi prea mult să spunem că senzaționalele stațiuni balneare slovene sunt probabil unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale țării.  

Toate aceste spa-uri termale din Slovenia promovează starea de bine și multe dintre ele, pe lângă centrele de wellness uimitoare, pot fi găsite în regiunea de est a țării.  

Spa-uri slovene pentru sănătate și wellness

Partea de est a Sloveniei se mândrește cu abundența apei termale. Acest lucru a deschis calea pentru construirii mai multor centre de wellness și stațiuni balneare naturale din zonă. Vestea bună este că aceste facilități primesc tot felul de oaspeți, de la cei care au nevoie de ajutor cu afecțiunile lor medicale până la familiile cu copii și cuplurile care caută o evadare romantică și relaxantă.  

Partea de est a Sloveniei se mândrește cu abundența apei termale. Acest lucru a deschis calea pentru construirii mai multor centre de wellness și stațiuni balneare naturale din zonă.

Dacă ai visat să îți petreci un refugiu la spa în Slovenia, asigură-te că verifici mai întâi disponibilitatea destinației. Trebuie să faceți acest lucru datorită faptului că majoritatea dintre acestea sunt situate departe de faimoasele obiective turistice și atracții din țară, așa că te ajută să îți faci un plan din timp.  

De asemenea, este important de avut în vedere că în lunile mai reci ale iernii, unele dintre aceste spa-uri se închid pentru efectuarea întreținerii, în timp ce piscinele exterioare pot fi închise pe durata sezonului.  

Acum că v-ați făcut o idee despre spa-urile slovene, este timpul să aflați mai multe despre cele mai bune opțiuni pe care ați dori să le adăugați la lista de vizite obligatorii pentru retragerea supremă de sănătate și wellness: 

Moravske Toplice Terme 3000

Terme 3000 este una dintre cele mai faimoase stațiuni balneare din municipiul Moravske Toplice. Are un parc acvatic uimitor în aer liber, unde copiii se pot distra jucându-se. Parcul lor termal interior a fost, de asemenea, renovat pentru a-și satisface mai bine oaspeții. 

Terme 3000 oferă, de asemenea, un program de wellness și o consultație de sănătate cu un medic autorizat. De asemenea, sunt mândri de apa termală neagră din spa-ul lor. Ei chiar au venit cu linia lor de cosmetice numită în mod adecvat cosmetice Blackaquatherm. Aceste produse cosmetice se bazează pe apă minerală termală neagră vindecătoare Terme 3000.  

Vestea bună este că aceste facilități primesc tot felul de oaspeți, de la cei care au nevoie de ajutor cu afecțiunile lor medicale până la familiile cu copii și cuplurile care caută o evadare romantică și relaxantă.  

Oaspeții pot alege să stea în apartamente, în hotelul de patru stele, tabără sau în casele de lemn de patru stele care s-au inspirat din casele tradiționale cu acoperiș de paie numite „cimprače”.

Rimske Terme

Rimske Terme este așezată în același loc în care romanii au construit bazine cu apă caldă încă din anul 39 d.Hr. Acest spa roman este, fără îndoială, unul dintre cele mai romantice spa-uri slovene pe care le puteți găsi cu selecția sa largă de oferte de wellness și saună.  

Desigur, nu trebuie să ratați șansa de a sta într-o saună romană în timpul vizitei dumneavoastră la Rimske Terme. Vă puteți caza chiar în hotel, unde puteți găsi piscinele perfecte pentru o baie relaxantă.  

Talaso Strunjan

Talaso Strunjan se numără printre rarele băi termale pe care le puteți găsi pe coastele Sloveniei. Hotelul are un centru medical și de wellness care oferă vederi panoramice ale salinelor din zonă. Dar, fără îndoială, cel mai bun lucru despre hotel este piscina interioară care are apă de mare încălzită.  

Cât timp sunteți acolo, nu ratați șansa de a programa o excursie de o zi de la hotel la salina din Sečovlje. Acolo, puteți petrece o zi întreagă relaxându-vă spa folosind noroiul și sarea direct din saline. 

Terme Čatež

Distracția totală pentru întreaga familie începe în Terme Čatež, situat în regiunea de sud-est a Sloveniei. Acest complex în aer liber este printre cele mai mari din țară care oferă multe activități interesante pentru copii. Centrul spa are o mulțime de tobogane leneșe, o insulă de pirați și chiar un râu leneș. 

Vestea bună este că aceasta este una dintre spa-urile slovene pe care le puteți vizita chiar și în lunile de iarnă. Acest lucru se datorează complexului de piscine interioare are o piscină cu valuri, o piscină pentru copii și chiar o navă de pirați! Aceasta este cea mai bună opțiune pentru familiile care caută distracția supremă! 

Thermana Laško – un centru spa modern, perfect pentru odihnă și recreere.

Terme Lendava

Un oraș mic din estul îndepărtat al țării servește drept casă pentru Terme Lendava. Apa din acest spa este bogată în parafină, cu o culoare verde deosebit de distinctă. Stațiunea oferă, de asemenea, un program de servicii de wellness și sănătate, precum și cinci puncte de energie. De asemenea, puteți alege să stați în hotelul lor de 3 stele, să vă înmuiați în apa caldă sănătoasă și pur și simplu să vă distrați în parcul cu apă termală.  

Terme Maribor

Dacă doriți vă relaxați într-un spa termal în mijlocul programului încărcat în timpul călătoriei în Slovenia, Terme Maribor este cel mai bună alegere. În timp ce vă aflați în Maribor, puteți alege să vă cazați în oricare dintre hotelurile de patru stele, toate având centrul lor de wellness și termal.  

Terme Olimia

Terme Olimia este un centru spa sloven pe care îl puteți găsi în micul oraș numit Podčetrtek. Acest centru este binecunoscut în rândul familiilor datorită Aqualuna, un parc acvatic în aer liber care oferă o selecție de tobogane cu apă. Centrul spa oferă un program excelent de wellness și o experiență de saună. O parte specială este, de asemenea, rezervată vizitatorilor cu vârsta peste 15 ani. De asemenea, puteți alege dintre diferitele opțiuni de cazare, inclusiv camping și hoteluri de patru stele.  

Terme Ptuj

Ptuj, cel mai vechi oraș al Sloveniei, are atât de multe lucruri pregătite pentru oaspeții săi, iar unul dintre acestea este Terme Ptuj. Centrul spa are un centru de wellness luxos care oferă experiențe unice de wellness, urmând modelul romanilor. Campingul în butoaiele de vin din lemn sau cazarea în apartamente sau hoteluri de patru stele sunt opțiunile de cazare oferite de această locație. Copiii se pot distra și în parcul acvatic în aer liber.  

Thermana Laško

Pe lista celor mai bune spa-uri slovene pentru o stare de bine și relaxare supreme se află Thermana Laško, un centru spa modern, perfect pentru odihnă și recreere. Laško este un mic sat care servește drept casă pentru unele dintre cele mai populare beri din țară. Tratamentul lor numit Beer Wellness este cea mai bună modalitate de a vă bucura de activitățile termale în timp ce vă bucurați de bere. De asemenea, puteți alege dintre diferitele pachete spa și cazare pentru cea mai bună experiență.  

Sunteți gata să vă răsfățați într-un spa sloven? 

Postări din aceeași categorie:

Husă de parbriz Previous post De ce să folosiți o husă de parbriz?