Corturi de camping

Puteți căuta toate aceste contribuții bune doar pentru propriul dvs. beneficiu, dar este cu atât mai bine când ești împărtășit cu ceilalți importanți din viața ta.

Camperii de corturi oferă tot felul de motive pentru care le place să trăiască în aer liber. Este o revenire la o viață mai simplă sau la o simplă schimbare de ritm. Este o provocare de auto-suficiență sau o întâlnire cu prietenii. Unii încearcă să-l definească în termeni mai cerebrali, cum ar fi umplerea golurilor din viață cu frumusețe sau seninătate, libertate sau spațiu, dar totul se simte bine, deoarece asta face campingul pentru tine.

Teren comun

Modele de corturi diferite se potrivesc diferitelor aplicații. Ce stil va cumpăra în cele din urmă va depinde în mare măsură de modul în care doriți să utilizați cortul, dar anumite considerente sunt comune tuturor. Acestea pot fi utilizate ca punct de plecare în căutarea adăpostului dvs. și ca bază ulterioară pentru compararea corturilor individuale.

Ca o logică în primul rând, cortul trebuie să rămână uscat în interior, chiar și atunci când un squall de vară trimite ploaia în tabără într-un unghi aproape orizontal. Podeaua trebuie să oprească orice absorbție ascendentă a umidității solului; în cazul în care cortul nu reușește să îndeplinească oricare dintre cerințele de mai sus, camperii nu vor rămâne mult prea fericiți.

Postări din aceeași categorie:

Cremă antirid Previous post Crema antirid pentru viața fără riduri
Jachetele softshell Next post Lucruri de știut atunci când alegeți jachete softshell