Cum să ai o vânătoare de succes folosind momeli pentru porci mistreți

Porci mistreți

Vânătoarea de porci mistreți este una dintre cele mai bune metode de a controla numărul acestor animale sălbatice și de a obține carne de vânat. Cu toate acestea, animalele nu sunt ușor de ademenit intr-un loc specific desi nu pare prea complicat. Vestea bună e că acum puteți folosi momeli pentru porci mistreți care vor ademeni aceste animale. Le e greu să reziste acestor momeli și astfel vă puteți bucura de o vânătoare reușită. 

Mai jos sunt listate câteva dintre cele mai bune momeli pe care le puteți folosi pentru aceste animale sălbatice.

Ulei de motor și lubrifianți

Deși porcii mistreți nu le mănțncă, totuși mirosul lor este irezistibil. Unii vânători atestă eficiența motorinei și uleiului de motor. 

Pentru a le folosi, pregătiți un loc aflat în apropierea viziunei și locului de adăpare. Împrăștiați o mică cantitate de ulei de motor, WD-40 sau motorină pe jos înainte de a le lăsa puțină mâncare.

Momeli pentru porci mistreți - Ulei de motor
Atractivii de porci sălbatici sunt, de asemenea, ulei de motor vechi

Mistreților le place să se tăvălească în aceste substanța și de obicei este o momeală mai bună decât mâncarea. Puteți da cu WD-40 și pe mâncarea pentru momeală.

Stâlpi de telegraf

Această momeală poate că sună puțin cam ciudat, însă chiar funcționează. Porcilor mistreți le place să se frece de stâlpii de telegraf. Teoretic vorbind, ei probabil fac acest lucru pentru a îndepărta insectile și pentru a-și curăța blana. Indiferent care ar fi motivul, nu putem negă că porcilor mistreți le plac stâlpii de telegraf.

Puteți folosi drujba pentru a tăia stâlpi de doi metri și îi împlântați în apropierea locurile de adăpare și, cât ai zice pește, te-ai ales cu porci mistreți cât vezi cu ochii. 

Produse de patiserie

Majoritatea vânătorilor de porci mistreți folosesc porumb putred și mere pentru a momi porci mistreți, dar aceste animale nu sunt deloc pretențioase. De fapt, produsele de patiserie învechite pot fi folosite dacă doriți să momiți porci mistreți, fără a fi nevoie să cheltuiți mult.

Video: Mistretul mănâncă pâine

Puteți cere de la brutăria sau patiseria din zonă dacă le puteți cumpăra pâinea veche la un preț mai ieftin. Tortilla din porumb poate fi folosită și ca parte a rețetei pentru momelile.

Arahide și bomboane

După ce ați înmuiat solul cu ulei, puteți arunca câteva bomboane și arahide ieftine. Acestea le vor distrage atenția porcilor mistreți care încearcă să le prindă pe fiecare suficient de mult cât să puteți ochi cum trebuie.

Alcool

Poate că vă va părea rău să irosiți o băutură bună doar ca să prindeți un porc mistreți, însă aceasta este una dintre cele mai bune metode de a momi porci mistreți și funcționează aproape de fiecare data. Foartă multă lume cred că whisky-ul și berea ieftină atrage porcii mistreți care vor face tot ce le stă în putere pentru a le sorbi. Puteți turna whisky sau bere pe o felie de pâine după ce ați pus-o ca momeală, puteți folosi aceași tactică și pe știuleții de porumb sau merele putrede.

Jeleu

O listă cu momeli pentru porci mistreți nu ar fi complete fără a menționa jeleurile. Puteți arunca cinci sau șașe pachete de jeleuri cristal prin tufișurile din apropierea zonei în care doriți să-I ademeniți. Aceste jeleuri sunt irezistibile pentru porcii mistreți/

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune și eficiente opțiuni, momelile pentru porci mistreți Black Fire sunt soluția de care aveți nevoie.

Postări din aceeași categorie:

    Nici unul găsit
Parasolarele auto Previous post O scurtă prezentare a parasolarelor auto
Trenuri din lemn Brio in culori colorate Next post Trenurile din lemn Brio și beneficiile lor interesante