Cum să-ți faci ochii să iasă în evidență cu câțiva pași simpli

Femeie de machiaj

Sprâncenele definite îți încadrează fața și atrag imediat atenția asupra ochilor. Bineînțeles, nu toată lumea are sprâncene bine definite în mod natural, așa că primul sfat pe care vrem să vi-l dăm este să vă umpleți sprâncenele cu puțin fard de ochi de aceeași culoare cu sprâncenele dumneavoastră. De asemenea, poți alege să folosești un fard de ochi lichid, special pentru sprâncene, aplicându-l cu mișcări scurte pentru a peria firele de păr în sus și apoi spre colțul ochiului.

Gel eyelinerul Revolution
Gel eyelinerul Revolution

Urmează întotdeauna arcada naturală a frunții pentru a evita să dai peste pete neplăcute care ar putea strica efectul de eyeliner pentru sprâncene. Pentru femeile cu sprâncene groase, însă, vă sugerăm să folosiți, pe lângă fardul de ochi, un gel transparent pentru sprâncene care are rolul de a fixa pudra sau lichidul după ce le-ați umplut. De fapt, sprâncenele groase au tendința de a crea acumulări enervante de culoare pe care le putem evita cu acest mic pas suplimentar.

Eyeliner pentru sprâncene: începeți întotdeauna cu un primer pentru farduri de ochi

Folosiți un primer sau o bază pentru a vă face pleoapa cât mai netedă posibil. În acest fel, fardul de ochi și mai ales eyelinerul vor rămâne la locul lor toată ziua. Câteva trucuri sunt necesare pentru ca combinația de eyeliner pentru sprâncene să funcționeze de minune: să începem cu crearea de profunzime.

Makeup Revolution eyelinerul

Pentru ca ochii tăi să pară mari și să aibă un aspect îndrăzneț, trucul este să creezi profunzime cu ajutorul umbrei de ochi. Mai întâi, aplică o nuanță mai deschisă pe toată pleoapa, după ce ai pus, bineînțeles, primer. Apoi, luați o nuanță mai închisă și aplicați-o în pliul ochiului, deasupra pleoapei. Acest lucru va crea un element de tridimensionalitate care pregătește ochiul pentru eyeliner. Nu uitați să amestecați culoarea de pe pleoapă cu cea din pliu pentru a crea un aspect uniform. Poate cel mai important pas este alegerea culorilor de fard de ochi (https://www.pinkpanda.ro/) și de eyeliner. Tot ce trebuie să faci este să alegi culorile opuse culorii ochilor tăi pe roata de culori.

Citiți și articolul intitulatCe este Nail Art? Este pentru tine?„.

Postări din aceeași categorie:

Pompă de căldură Previous post De ce aveți nevoie de o pompă de căldură?
Next post Suplimentele Ginko Biloba pentru o sănătate mai bună