De ce ai nevoie de cPanel

cPanel

cPanel este un tip de panou de comandă web folosit pentru a administra conturile pentru gazde web. Acesta vă pune la dispoziție toate uneltele de care aveți nevoie pentru a crea, administra și gestiona cu succes website-urile voastre folosind browserul web favorit.

Acest software vă permite să creați conturi FTP, conturi de email, sub domenii și domenii, CDN-uri, și orice altceva aveți nevoie pentru website-urile voastre.

Video: Ce este cPanel?

În cel mai general sens, cPanel este un software vă va ușura sarcinile de web hosting foarte mult. Asta înseamnă că fără cPanel, va fi mult mai dificil și mai stresant să vă administrați website-ul.

Importanța lui cPanel 

Acum că aveți o idee general despre ce anume este cPanel, următoarea întrebare va fi legate de motivul pentru care aveți nevoie de el și de ce nu puteți folosi alte programe similare pentru a gestiona website-urile.

Video: Prezentare Cpanel , explicam principalele functii ale Cpanel si cum se folosesc acestea

Această întrebare are un răspuns foarte simplu. Aveți nevoie de cPanel în principal deoarece este cel mai bun panou de comandă web de pe piață.

Postări din aceeași categorie:

Cosmetice Essence Previous post Lupta mărcilor cosmetice de top
Un cont bancar în străinătate vă va ajuta să economisiți comisioane Next post Cum pot deschide străinii un cont bancar în Europa