De ce să folosiți o husă de parbriz?

Husă de parbriz

Dacă este sezonul de iarnă și aveți zăpadă pe parbriz, materialul alb pufos poate ascunde un strat de gheață. Se datorează faptului că vehiculul tău era încă cald în timp ce era parcat și primii fulgi căzuți ajung să se topească pe sticlă.  

După ce temperaturile exterioare răcesc vehiculul, apa va îngheța pe parbriz. Acest lucru va forma un strat de gheață care nu numai că vă va face imposibil să vedeți, dar este și greu de îndepărtat.  

Lumina soarelui pătrunde în geamul mașinii în habitaclu și temperatura din interiorul vehiculului crește. O husă de parbriz vă menține mașina răcoroasă vara.

Deși dezghețarea va ajuta la topirea gheții, gheața parțial topită care rezultă din acest proces va avea ca rezultat o mizerie și va reduce vizibilitatea șoferului odată ce ștergătoarele încearcă să o curețe.  

Păstrează temperatura pe întreg anul 

Probabil nu vă vine să credeți că o husă pentru parbriz poate face ceva pentru a îmbunătăți nivelul de confort în interiorul mașinii. Însă, aceste huse pot ajuta la izolarea parbrizului mașinii. În timpul lunilor de iarnă, întreaga caroserie a vehiculului dumneavoastră se va încălzi în timp ce conduceți cu motorul încălzit și orificiile de ventilație suflă căldură în interior.  

5 cele mai bune huse de zăpadă pentru parbriz

Cu toate acestea, toate acestea se vor disipa după ce veți opri vehiculul. O husă de parbriz va ajuta la menținerea acestor temperaturi mai calde mai mult timp în lunile reci.  

Aceeași husă, pe care le puteți cumpăra din magazinul online Silux, va face exact invers în timpul sezonului estival. Deoarece husa reflectă lumina soarelui și oferă cabinei mai multă umbră, încetinește creșterea temperaturii în interiorul vehiculului. Aceste huse folosesc material reflectorizant special pentru a vă păstra vehiculul rece, chiar dacă stă afară, sub soare.  

Îmbunătățește vizibilitatea

În timpul lunilor de iarnă, folosirea unei huse de parbriz este cea mai rapidă și mai ușoară metodă de ști că mașina este gata de drum. După ce îndepărtați husa, parbrizul va fi curat și dezghețat. Nu trebuie să așteptați până când zăpada se topește.  

Conducerea în timpul iernii este deja o provocare și este destul de riscantă, având în vedere condițiile nesigure ale drumului. Folosirea huselor este o soluție simplă, dar eficientă pentru a elimina pericolele nedorite și pentru a reduce posibilitatea de accidente. 

Postări din aceeași categorie:

Apartamentele din Ljubljana Previous post Nu faceți aceste greșeli când inchiriați apartamente în Ljubljana
Next post Bucurați-vă de trastemente wellness supreme în spa-urile slovene