Diferența domeniilor web și a site-urilor web

Domeniilor web

Odată ce sunteți gata să vă dezvoltați propriul site de afaceri, poate fi destul de confuz să familiarizați toate acele jargonuri de internet. De cele mai multe ori, în mintea ta vor fi multe întrebări cu privire la locul în care ar trebui să începi. Ce sunt site-urile web? Ce sunt domeniile web?

Ce sunt site-urile web?

Un site web se referă la un grup de pagini conexe legate între ele printr-un singur nume de domeniu. De obicei, un site web are propria pagină de pornire cu navigare care listează restul paginilor web. Fiecare pagină web poate servi un scop unic cu media și textul la fel de unic.

Domeniilor web

Pentru a apărea corect în browserul web, site-urile web trebuie să respecte regulile structurale și de codificare standard. Dar, cei mai cunoscuți constructori de site-uri web sunt meniți special pentru începători. Puteți personaliza site-ul dvs. web chiar dacă nu aveți abilități în proiectare, deoarece platforma va fi cea care va genera automat codul.

Care sunt numele domeniilor web?

Numele domeniilor web sunt adresele care identifică locația unică a site-ului dvs. online. Vă puteți gândi la numele de domeniu ca la indicațiile specifice către site-ul dvs. web. Odată ce o persoană introduce acest nume în bara de adrese, browserul de căutare poate determina unde este găzduit site-ul dvs. web.

Video: Ce este numele de domeniu, URL, pagina web, site-ul web, WWW, gazduire web

Numele de domeniu este compus din acele cuvinte care urmează www. Un site web cu mai multe pagini are subdomeniu pentru fiecare pagină.

Este important să rețineți că un nume de domeniu înregistrat ar putea exista chiar și fără un site web. De fapt, există speculanți care achiziționează o mulțime de nume de domeniu neutilizate care speră să le vândă la un preț mult mai mare. Un site web nu este activ până când numele domeniului web nu indică gazda și site-ul web. De asemenea, este posibil ca mai multe domenii să fie direcționate către un singur site.

De asemenea, puteți deveni mai creativ și alege numele de domeniu dorit, cu condiția să nu fie luat încă. Căutați un domeniu prin căutarea numelor disponibile de la registrele de domeniu.

Trebuie să plătiți anual o taxă pentru a deține un domeniu, precum și pentru reînnoirea înregistrării.

După ce domeniile web au expirat și o altă persoană le cumpără, puteți, de asemenea, să faceți o ofertă pentru a încerca să redobândiți proprietatea. Dar, mulți vânzători vă pot percepe mai mult decât taxa de reînnoire, deoarece domeniul are o cerere mare.

Și ceva mai mult despre certificatul SSL. Certificatele SSL criptează datele între site-ul dvs. web și vizitatorii site-ului, permițând astfel transferul de date sigur (criptat). Acest lucru este deosebit de important atunci când transferați date mai sensibile (parole, numere de cărți de credit etc.)

Ce sunt adresele URL?

Vă puteți aminti cum site-urile web pot avea mai multe pagini sub un domeniu similar? Toate paginile au nevoie de o adresă exactă pentru identificarea locației sale pe site. Este adevărat dacă site-ul are o singură pagină. URL-ul sau Local Resource Universal este adresa completă pentru fiecare pagină web.

Domeniilor web

Probabil cel mai bun lucru despre lansarea propriului site web este faptul că obțineți o cameră nesfârșită pentru îmbunătățiri suplimentare. Pentru a-ți construi brandul, este important să ai un site web funcțional și curat. De asemenea, va trebui să căutați noi modalități de a îmbunătăți experiența utilizatorului în timp ce afacerea dvs. crește.

Postări din aceeași categorie:

Bled, Slovenia Previous post Vizitați Slovenia pentru a vedea destinațiile de top
Povestea Echinacea Purpurea a început în secolul XVII Next post Ce știți despre Echinacea Purpurea?