Diferite Tipuri de Ulei de Motor Auto

Folosirea unui uleiul de motor auto de proastă calitate sau neschimbare uleiului de motor la intervale regulate de timp, poate favoriza apariția acelui nămol enervant.

Atunci când orificiile de ulei ale motorului și componentele sale vor fi contaminate, eficiența, performanța și consumul redus de combustibil ale vehiculului dumneavoastră vor avea de suferit. Mai mult, aceste depuneri enervante rețin căldura la nivelul motorului, acest lucru nefiind recomandat, întrucât conduce la o supraîncălzire a motorului. 

Pentru a evita asemenea situații, este bine să aveți informații despre fiecare tip de ulei de motor auto, pe care l-ați putea folosi. 

Ulei Sintetic

Uleiul sintetic a fost conceput ca un produs chimic, moleculele sale vechi având o formă uniformă, cu proprietăți mai avantajoase și cu mai puține impurități, comparativ cu uleiurile minerale. Pentru că aditivii mai performanți sunt folosiți în crearea uleiurilor sintetice, aceștia tind să aibă o performanță mai bună la extremitățile spectrului de temperatură, indiferent dacă este scăzută sau mare.

Uleiul Mineral

Uleiul mineral este realizat în diferite forme calitative și grade de vâscozitate. Uleiurile minerale sunt recomandate șoferilor care obișnuiesc să șofeze și mașinilor cu motoare simple. Șoferii care au un stil variat de conducere sau care tind să accelereze constant le sunt recomandate uleiurile sintetice, pentru că au o durată de consum și o durată de viață mai lungă.

Uleiul pentru Kilometrii Mulți

Uleiul pentru Kilometrii Mulți a fost special conceput atât pentru vehiculele mai noi, cât și pentru cele mai vechi, cu un kilometraj de peste 100.000 de kilometri.

Postări din aceeași categorie:

Verifica numele de domeniu pe care îl veți utiliza Previous post Verificați-vă Numele De Domeniu Pentru a Stimula SEO
Machiajul NYX Next post Aflați Adevărul despre machiajul NYX