Lucruri de știut atunci când alegeți jachete softshell

Jachetele softshell

Majoritatea coajelor softs sunt rezistente la vânt. Acesta este realizat prin metode de fabricare. Există, de asemenea, jachete cu membrane și altele au o țesătură densă, care este rezistentă la vânt. Jachetele pot fi rezistente la vânt ca urmare a țesăturii sau a membranei. Cu toate acestea, beneficiul unei membrane constă, practic, în faptul că poate respinge ploaia într-o măsură uriașă, ceea ce nu poate face țesăturile speciale. Dezavantajul membranei este că nu permite să treacă atâta vapori de apă, deci pierdeți respirabilitatea.

Cât de jachete softshells devin atât de confortabile?

Jachetele Softshell au diferite straturi precum coajele hardshells. Țesătura lor exterioară este practic un material hidrofug și rezistent la abraziune, care transportă foarte bine umezeala, dar nu absoarbe niciunul. În acest caz, se folosește poliamidă, polipropilenă sau poliester.

Jachetele softshell

Adesea, cel de-al doilea strat este o membrană care permite trecerea vaporilor de apă, dar care respinge vântul. În interiorul sacoului, veți găsi lână, blană sau lână pentru libertate de mișcare, confort, precum și protecție.

Postări din aceeași categorie:

Previous post Corturi de camping
Cauciuc covoare auto Next post Covoare 3D și covoare de cauciuc pentru mașini – Descoperă cea mai bună soluție pentru nevoile tale