Luptă pentru cele mai bune mărci de machiaj

Mărci de machiaj

NYX

NYX, un adevărat brand de make-up artist, a luat totul pentru tine. De la pulberi la creme, creme pentru buze, pigmenți și sclipici, nu veți pierde niciodată alegerea cu acest brand de machiaj. NYX este considerat cel mai bun brand la care să apelezi dacă abia începi cu experimente de machiaj. Vă puteți umple trusa de machiaj cu produse NYX înainte de a vă lăuda cu mai multe branduri de lux pentru a verifica mai întâi dacă acestea vor funcționa bine pentru dvs. sau nu.

Cosmetică NYX
Marcă cosmetică NYX

Mărci de machiaj NYX este un brand de machiaj pentru farmacii care a devenit un brand de bază pentru toate obsesiile de frumusețe de-a lungul anilor, dar are un buget în același timp. Make-up artiștii profesioniști și bloggerii de frumusețe se bucură de produsele inovatoare ale mărcii. De asemenea, le place și apreciază faptul că marca a reușit să mențină prețurile produselor sale scăzute chiar și după extinderea gamei.

Tony Ko, fondatorul NYX, a lansat marca în 1999 și spune că obiectivul principal al companiei a fost să producă produse bune la prețuri accesibile.

Nabla

Dacă comparați mărcile de produse cosmetice, „Nabla” este un alt nume pe care îl veți întâlni. Marca italiană de machiaj Nabla oferă o gamă completă de diferite produse de machiaj vegetariene și produse etichetate fără cruditate Peta. Când vorbiți despre machiajul vegan, înseamnă că produsele nu conțin coloranți sau ingrediente animale, cum ar fi carminiu. Atunci când un produs este etichetat Peta Cruelty-free înseamnă că nu a fost testat pe animale.

Nabla poartă o gamă largă de rujuri, completează gama de farduri de ochi, mascaras, creioane pentru ochi, corectoare, creioane pentru sprâncene și o carcasă magnetică pentru paleta de machiaj. Produsele de machiaj de înaltă calitate de la Nabla oferă o pigmentare intensă. Formulele pe care le folosesc sunt extrem de eficiente, au ingrediente excelente și sunt complet sigure de utilizat.

Toate formulele lor sunt extrem de inovatoare și bogate în detalii, care pot merge mult spre producerea obiectelor finale care sunt practice, vindecate, frumoase și niciodată plictisitoare.

Postări din aceeași categorie:

Previous post Motivele pentru care o companie ar trebui să aibă cadouri promoționale
Next post Pantofi la modă pentru toate damele moderne