Nu faceți aceste greșeli când inchiriați apartamente în Ljubljana

Apartamentele din Ljubljana

Proprietarii independenți se ocupă, de cele mai multe ori, de acestea în loc de agențiile de administrare a proprietății. Acestea pot funcționa în avantajul tău, deoarece au o tendință mai mică de a-ți crește chiria în mod inutil în fiecare an. Dacă ai noroc, s-ar putea chiar să stabilești o relație cu ei, ceea ce s-ar putea să nu fie posibil cu un birou plin de fețe care se schimbă la câteva luni sau cam asa ceva. 

Dar, desigur, există și un dezavantaj în acest sens. Dacă ajungi cu un proprietar neatent și nepăsător, s-ar putea să ajungi să plătești factura atât pentru reparațiile minore, cât și pentru cele majore la apartamentele din Ljubljana

Închiriați mai mulți decât aveți nevoie

Când căutați apartamente de închiriat în Ljubljana, trebuie să luați în considerare cu atenție spațiul de care aveți nevoie și suma pe care o puteți permite. De exemplu, ați putea fi tentați să obțineți un loc cu trei dormitoare și mult spațiu. Cu toate acestea, dacă ești doar tu, tu și partenerul tău, sau tu, partenerul tău și unele animale de companie, probabil că nu ai nevoie de tot acest spațiu. 

Când închiriezi un apartament în Ljubljana, închiriezi un apartament pe care ți-l poți permite cu adevărat

După ce ați ales o comunitate, poate doriți să studiați diferitele planuri de etaj și să vă spuneți sincer de ce aveți nevoie. Dacă un singur dormitor este suficient, mergeți mai departe și mergeți la el. Acest lucru vă va ajuta să economisiți chiria, iar economiile pot fi folosite pentru alte lucruri, cum ar fi o vacanță distractivă sau plata datoriilor.  

Plata pentru reparații

E indicat să vă gândiți mai întâi înainte de a încerca să reparați singur robinetul care curge. A fi chiriaș înseamnă că nu ar trebui să reparați singur aceste daune. Ați putea ajunge să fiți responsabil pentru cheltuielile care decurg dacă încercați să reparați problema doar pentru a o înrăutăți.  

Ce să faci dacă proprietarul nu va repara o problemă în apartamentul tău? Reține chiria de la proprietar?

Înainte de a lua orice decizie cu privire la aceste reparații, poate doriți să luați legătura mai întâi cu proprietarul pentru a întreba despre problemele la fața locului. S-ar putea să fii surprins de modul în care proprietarii sunt dispuși să se ocupe de majoritatea lucrurilor. Dar, ca întotdeauna, fiți gata dacă proprietarul dvs. este neglijent și refuză să facă ceva în privința problemei.  

Există o mulțime de apartamente în Ljubljana de închiriat acolo și găsirea apartamentului de vis este doar începutul. Asigurați-vă că evitați aceste greșeli pentru a vă putea găsi apartamentul potrivit pe site-ul imobiliar Elitepropertyslovenia.com!

Postări din aceeași categorie:

Previous post Soluții pentru o călătorie cu mașina mai comfortabilă
Husă de parbriz Next post De ce să folosiți o husă de parbriz?