O scurtă prezentare a parasolarelor auto

Parasolarele auto

Un parasolar este practic un ecran pliabil de diferite forme și mărimi care se potrivesc perfect cu parbrizul unei mașini. Odată ce ați parcat, doar puneți parasolarul pe interiorul parbrizului și gata. 

Ca să țineți parasolarul pe loc, nu trebuie decât să rabatați parasolarele auto de pe partea șoferului și a pasagerului. Sunt câteva parasolare care folosesc benzi elastice sau ventuze.

Aceste accesorii sunt compuse de cele mai multe ori dintr-un amestec de poliester și nailon cu un strat reflectorizant pe partea exterioară. Partea exterioară este cea responsabilă pentru reflectarea razelor solare pentru a reduce absorția de căldură considerabil.

Avantajele folosirii parasolarelor auto 

Sunt mai multe lucruri de notat de cât s-ar vedea cu ochiul liber. Acestea sunt un accesoriu decorativ pentru mașini care pot ajuta l-a păstrarea valorii acesteia. Dar mai exact, cum? Pentru început, acestea vă protejează nu numai pe voi ci și pe pasageri, interiorul mașinii și restul obiectelor din mașină.

Parasolarele auto

Însă, dacă vă uitați cu atenție la parasolarul vostru, veți descoperi câteva utilizări practice și utile care vă pot lua prin surprindere. Mai jos sunt listate câteva dintre beneficiile și utilizările parasolarelor auto:

Pot oferi un plust de culoare sau stil decorului mașinii. 

De exemplu, luați în considerare un parasolar standard. Acestea sunt disponibile în diferite culori, cel mai des fiind argintii. Unele au două fețe pe care sunt printate expresii și fețe care vă pot aduce mașina la viață. A trecut vremea mașinilor anoste.  Parasolarele pot da personalitate și stil mașinii astfel încât să devină o vedetă instant.

Reduc temperatura din interiorul mașinii.

Dacă nu acoperiți parbrizul mașinii, vă veți simți ca în saună de fiecare dată când intrați în mașină. 

Volanul nu va mai fi fierbinte 

Dacă nu era suficientă să fiți ca în saună, vă vor arde și mâinile când puneți mâna pe volan dacă nu folosiți un parasolar.  

Oferă intimitate.

Parasolarele, pe care o puteți cumpăra din magazinul online Withcar, oferă și intimitate, mai ales pentru șoferii care preferă să stea în mașină după ce au parcat. 

Postări din aceeași categorie:

Prelatele antigrindină Previous post Ghid pentru prelate antigrindină pentru mașină
Porci mistreți Next post Cum să ai o vânătoare de succes folosind momeli pentru porci mistreți