Pantofi la modă pentru toate damele moderne

Stilurile, materialele, texturile și gamele de pantofi pentru dame sunt aproape nelimitate. Pentru femei, pantofii preferați le pot dat instant încrederea de care au nevoie.

Fiecare pereche de pantofi pentru dame are propria identitate și istorie în lumea modei. Dacă ești în căutarea unei noi perechi pe care să o adaugi la colecție, aici sunt câteva dintre cele mai la modă pantofi în ziua de azi:

Pantofi mule

Pantofii mules sunt cel mai recent trend la modă și pe bună dreptate. Partea frontală a pantofilor este închisă, iar cea din spate este liberă. Deși sunt foarte asemănători cu papucii, partea frontală a pantofilor mule este elegant modelată și folosesc o varietate de materiale. 

În special, mule-urile din catifea arată uimitor de regal când sunt asortați cu o bluză tip rochie scurtă. Acești pantofi pot evidenția forma piciorului. Pentru femeile care preferă încălțăminte ușor de luat și de descălțat, mule-urile sunt ideale deoarece aceste încălțăminte simple sunt extrem de confortabile.

Pantofi pentru dame
Stilurile, materialele, texturile și gamele de pantofi pentru dame sunt aproape nelimitate.

Aceștia se mulează frumos în jurul degetelor, evidențiindu-ți călcâiele. Doar să nu uitați să vă spălați bine pe picioare și să vă faceți o pedichiură înainte de a purta acești pantofi super cool.

Mocasini

Dacă ești tipul care preferă să nu i se vadă degetele de la picioare, atunci mocasinii sunt pantofii ideali pentru tine. Mocasinii sunt suficient de flexibili încât să fie confortabili pentru picior. Acești pantofi de dame folosesc materiale elastrice de ambele părți, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de șireturi sau scaiuri.

Mocasinii mai adaugă și un aer vintage și de sofisticare colecției tale de pantofi, fie că îi porți în combinație cu haine de seară fie cu hainele de birou.

Stilete

Știi că stiletele nu au fost concepute inițial pentru femei? Da, vezi bine. Stiletele au fost defapt concepute pentru bărbații din armată și aristocrație pe vremuri. Chiar dacă în ziua de azi sunt asociați cu trăsături feminine, stiletele se trag din cizmele de călărie de la persani care aveau tocuri mici.

Pantofi pentru dame
Pentru femei, pantofii preferați le pot dat instant încrederea de care au nevoie.

 Acești pantofi au fost concepuți pentru a îmbunătății agilitatea și viteza de alergare pe câmpul de bătălie. Abia în perioada regelui Ludovic XIV bărbaților nu li s-a mai acceptat să poarte acești tip de pantofi deoarece acesta introduse-se pantofii cu toc roșii la curtea sa pentru doamne.

În ziua de azi, cu tocul lor ascuțit, stiletele sunt cei mai de încredere pantofi pentru dame (infashionshop.hr). Aceștia sunt făcuți de obicei din piele și în ciuda faptului că sunt înalți, sunt chiar foarte confortabili. Stiletele sunt un standard pentru concursurile de frumusețe, mai ales pentru categoria cosmutelor de baie.

Pantofi cu toc

Pantofii cu toc au partea frontală închisă și nu necesită șireturi. Din acest motiv sunt foarte ușori de luat în picioar. La fel ca șlapii, pantofii cu toc sunt grozavi pentru lunile de vară. Sunt foarte diverși având o gamp largă de culori și modele din care să alegi.

Încă sunt dispute în legătură cu originea acestor pantofi. Sunt unii care cred sunt pantofi folosiți de bărbații din Orientul Îndepărtat pentru călărie. Se poate să fie adevărat deoarece până în anii 1600, femeile și bărbații purtau cam aceleași încălțăminte.

Pantofii
Pantofii sunt extrem de importanți pentru femeile moderne.

Însă în ziua de azi, pantofii cu toc se referă exclusiv la pantofi pentru drame, iar pantofii cu toc sunt considerați a fi cei mai eleganți și regali.

Pantofi wedge

Dacă vă dor călcâiele când purtați pantofi cu toc înalt sau nu îți plac sandalele deloc, pantofii wedge sunt alternativa perfectă. Un articol tipic anilor ‘90, wedge-urile și-au făcut mult meritata întoarcere în lumea modei.

Aceștia sunt confortabili și foarte stilați. Sunt numeroase tipuri de wedge-uri precum cork wedges, wedges perlați, denim wedges și wedges cu toc și scai. Având o gamă extinsă de unde să alegeți, pantofii wedge îi pot da vestimentației tale acel aspectul stilat și elegant.

Pantofi tipi platformă

Pe vremea grecilor antici, personajele elevate purtau pantofi platformă. Acești pantofi erau simbolul demnității lor când vine vorba de teatrul antic. De aceea nu e surprinzător faptul că rămân unii dintre cei mai eleganți, clasici și stilați pantofi pentru femei.

Ușor de luat în picioare, eleganți și simpli, acești pantofi sunt adesea purtați la ceremonii precum adunările la biserică, întâlniri oficiale și de afaceri.

Bocanci

Bocancii, mai numiți și cizme de armată sau de acțiune, sunt pantofi renumiți pentru materialul gros și rezistent. Aceștia rezistă la cele mai dure condiții de mediu și de teren. Dacă ești o doamnă dură care adoră aventura și încălțămintele de teren, bocancii sunt pantofii perfecți pentru tine.

Progresele militare au dus la crearea acestor cizme foarte groase, rezistente și chiar stilate mulțumită inelelor metalice și șireturilor.

Bocancii îți pot da acel aspect de fată bună care a devenit rea mulțumită aspectului lor militar.

Pantofi de gumă

Cui nu-i place o pereche chic dar casual de pantofi de gumă? Culorile deschise și stilul unic al șireturilor sunt ceea ce îi face să iasă în evidență față de celelalte tipuri de încălțăminte. Aceștia sunt pantofii pe care i-ai purta la antrenamentele de softball și sunt probabil printre cei mai chic și mai stilați pantofi.

 Acești adidași sunt grozavi pentru stradă și au început să fie mai prezenți și la evenimentele oficiale. Fă petrecerea mai grozavă combinând rochia funky cu o pereche de pantofi de gumă.

Sandale cu jnur

Bazate pe istorie, bărbații purtau sandale cu jnur când intrau în arenă. Aceste sandale erau purtate în Roma antică pentru a evita petele de sânge în timp ce bărbații erau implicați în probe și lupte.

Sandalele cu jnur sunt defapt încălțăminte din preistorie care se leagă până la genunchi și sunt legate la vârf printr-o bucată de material în formă de T. O încălțăminte tipică și emblematică în Grecia, sandalele cu jnur sunt perfecte pentru vacanțe. Până acum, ele au rămas elegante și frumoase la fel ca în antichitate.

Pantofii sunt extrem de importanți pentru femeile moderne. Asigură-te că ai un tip sau chiar toate tipurile de pantofi enumerați mai sus și completează-ți colecția de pantofi! 

Citiți articolul următor: Ce să faceți și ce să nu faceți cu exensiile pentru păr

Postări din aceeași categorie:

Mărci de machiaj Previous post Luptă pentru cele mai bune mărci de machiaj
Cosmetice Essence Next post Lupta mărcilor cosmetice de top