Verificați-vă Numele De Domeniu Pentru a Stimula SEO

Verifica numele de domeniu pe care îl veți utiliza

Dispuneți de două opțiuni, în momentul în care vă verificați numele de domeniu, pentru a vă stimula eforturile SEO. În primul rând, veți putea decide cu privire la numele dumnevoastră de domeniu și să îl utilizați ca nume al organizației. Sau puteți stabili un nume pentru organizația dumneavoastră și să îl utilizați ca nume de domeniu. Majoritatea organizațiilor vechi preferă să includă numele lor de brand în URL.

Pe de altă parte, organizațiile abia înființate își aleg URL-ul înainte de alegerea denumirii organizației. Acest lucru se datorează absenței unui URL perfect.

Adresa URL a site-ului dumneavostră web servește drept identitatea dumneavoastră online, care este vizibilă tuturor utilizatorilor de internet. Acest lucru afectează numele organizației dumneavoastră, site-ul web SEO, precum și eforturile viitoare ale afacerii dumneavoastră. Trebuie să aveți în vedere toți acești factori, în momentul în care veți verifica numele de domeniu pe care îl veți utiliza.

Alegeți Un Nume de Domeniu Bogat În Cuvinte-Cheie

Un URL bogat în cuvinte-cheie este un bonus pentru un site web. Acest lucru va putea ajuta la îmbunătățirea clasamentului cu paginile evitențiate în motorul de căutare.

În momentul în care adresa URL dorită nu este disponibilă, atunci veți putea adăuga doar un sufix sau un prefix la cuvântul dumneavoastră cheie. Un cuvânt-cheie care conține o combinație de cuvinte-cheie vă va putea ajuta la obținerea unui traffic mai mare pentru un site web.

Obțienți Un Nume de Domeniu de Top

În momentul în care veți verifica numele de domeniu, asigurați-vă că îl veți baza pe o locație geografică a clienților dumneavoastră pe care îi aveți în vedere. Dacă site-ul dumneavoastră se adresează unor clienți internaționali, domeniile dot-com vor fi cele mai potrivite.

Cum iti alegi domeniu web?

În cazul în care domeniul dot-com nu va mai fi valabil, veți putea alege între dot-org și dot-net. Dacă afacerea dumneavoastră se va desfășura în Regatul Unit, atunci cel mai bun domeniul va fi dot-co-dot-uk. Organizațiile nonprofit ar trebui să aleagă punct-org ca domeniu de top.

Cumpărați Un Nume de Domeniu Nou sau Deja Cunoscut

Din nou, trebuie să găsiți și să verificați numele de domeniu, înainte de a vă decide să realizați o achiziție. Este obligatoriu să alegeți o adresă URL legată de nișa dumneavoastră specifică. Iată câteva sfaturi în cazul în care vă doriți să cumpărați o adresă URL nouă:

  • Numele trebuie să fie ușor de reținut și de scris.
  • URL-urile nu sunt scumpe. Puteți chiar să înregistrați câteva URL-uri bogate în cuvinte-cheie, iar apoi să le redirecționați către domeniul principal. Rezultatul este că mai mult trafic va fi direcționat către site-ul web principal.
  • Veți vedea că nu veți încălca denumirea altor marci ale altor organizații.
  • Pentru organizațiile localizate într-o anumită regiune, chiziționați o adresă URL geo specifică. Vă poate ajuta să capturați targetul pieței.

Atunci când vine vorba despre nume de domeniu deja cunoscute, asigurați-vă că veți verifica background-ul său înainte de a vă decide să îl achiziționați. Un domeniu deja cunoscut va putea oferi un stimul bun SEO-ului site-ului dumneavoastră. Amintiți-vă de aceste sfaturi, pentru a obține rezultate mai bune:

  • Verificați vechimea domeniului. Veți avea o idee mai clară asupra vechimii domeniului. Google oferă mai multă importanță domeniilor web deja cunoscute, rezultate din paginile lor de căutare. Vă veți putea crește șansele de clasare, în funcție de vechimea domeniului.
  • Notați rangul paginii corespunzător domeniului deja cunoscut. Cu cât rangul paginii este mai mare, cu atât domeniul este mai important.

De asemenea, nu ratați articolul intitulat Beneficii și Dezavantaje ale Difuzoarelor Bluetooth.

Postări din aceeași categorie:

Difuzoarele Bluetooth pot funcționa fără a întâmpina restricții de loc Previous post Beneficii și Dezavantaje ale Difuzoarelor Bluetooth
Next post Diferite Tipuri de Ulei de Motor Auto